Кошик:
0
Одіссей
Головна
Новини
Про магазин
FAQ
Постачальникам
Знижки
Контакти
Мова
Укр
Рус
Англ
Авторизація
Кошик:
0
(066)459-01-41
(067)440-97-59
(093)720-91-82
manager@odissey.kiev.ua
Skype: odisseyshop
Одіссей
книжковий інтернет-магазин
Знайти
Знайти
Каталог
Каталог
- НОВІ НАДХОДЖЕННЯ -
Бестселери
Бізнес-література
Військова справа. Зброя. Спецслужби
Дитяча література
Довідкова література. Енциклопедії
Іноземні мови
Навчальна література
Гуманітарні науки
Економіка. Економічні науки
Комп'ютерна література
Медицина
Образотворче мистецтво
Право. Юридичні науки
Прикладні науки. Техніка
Автотранспорт
Безпека життєдіяльності
Транспорт. Автомобілі
Інші галузі промисловості
Матеріалознавство
Машинобудування
Нанотехнології
Харчова промисловість та громадське харчування
Громадське харчування
Загальні питання харчової промисловості
Процеси та апарати харчових виробництв
Технологія виробництва та переробки продукції
Радіотехніка та електроніка
Сільське господарство та ветеринарія
Будівництво
Електротехніка та енергетика
Природні науки
Психологія
Суспільні науки
Науково-популярна література
Нехудожня література
Оселя. Побут. Дозвілля
Подарункові видання
Подарункові пакети та упаковка
Путівники. Книги з туризму
Сувенірна продукція
Художня література
FOREIGN BOOKS
Авторизація
Авторизація
Логін
Пароль
Увійти
Реєстрація
|
Мій пароль?
Харчова промисловість та громадське харчування
Головна
Навчальна література
Прикладні науки. Техніка
Харчова промисловість та громадське харчування
Сортувати за: найменуванням (
зростання
/
убувши
), ціною (
зростання
/
убувши
), рейтингом (
зростання
/
убувши
)
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів. Іван Сирохман, Тетяна Лозова. Центр учбової літератури
Код товару:
164237
930 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
164237
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Іван Сирохман, Тетяна Лозова
ISBN:
978-966-364-694-7
Кількість сторінок:
616
Мова:
Українська
Розмір:
145x205мм
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9789663646947
Рік:
2024
Безпека харчових гідробіонтів. Підручник. Академія
Код товару:
161851
359 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
161851
Видавництво:
Академія
Автор:
Тетяна Димань, Тетяна Мазурик, Наталія Гриневич
ISBN:
978-966-580-648-6
Кількість сторінок:
256
Мова:
Українська
Розмір:
150x220x16 мм
Обкладинка:
Тверда
Виробник:
Україна
EAN:
9789665806486
Рік:
2022
Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Халмурадов Б. Д,. Центр учбової літератури
Код товару:
160016
290 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
160016
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Халмурадов Б. Д,
ISBN:
978-617-673-387-4
Кількість сторінок:
240
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786176733874
Рік:
2015
Этнические кухни: Особенности культуры и традиций питания народов мира Учебное пособие. Архипов В. В. Центр учбової літератури
Код товару:
160028
180 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
160028
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Архипов В. В.
ISBN:
978-617-673-417-8
Кількість сторінок:
234
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786176734178
Рік:
2022
Фізіологія харчування. Практикум. Практичний посібник. Зубар Н. М. Центр учбової літератури
Код товару:
159937
310 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159937
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Зубар Н. М.
ISBN:
978-611-01-0423-4
Кількість сторінок:
208
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110104234
Рік:
2022
Технологія зберігання продовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Колтунов В. А. Центр учбової літератури
Код товару:
159836
210 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159836
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Колтунов В. А.
ISBN:
978-617-673-250-1
Кількість сторінок:
138
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786176732501
Рік:
2022
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Сирохман І. В. Центр учбової літератури
Код товару:
159849
820 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159849
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Сирохман І. В.
ISBN:
978-966-364-803-3
Кількість сторінок:
544
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9789663648033
Рік:
2022
Товарознавча характеристика продукції свинарства. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Бірта Г. О. Центр учбової літератури
Код товару:
159850
220 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159850
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Бірта Г. О.
ISBN:
978-966-364-882-8
Кількість сторінок:
148
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9789663648828
Рік:
2022
Технология продуктов общественного питания. Брасько Ю. М. Центр учбової літератури
Код товару:
159829
200 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159829
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Брасько Ю. М.
ISBN:
978-611-01-0899-7
Кількість сторінок:
256
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110108997
Рік:
2017
Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья. Паденькив Я. Я. Центр учбової літератури
Код товару:
159830
380 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159830
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Паденькив Я. Я.
ISBN:
978-611-01-0900-0
Кількість сторінок:
444
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110109000
Рік:
2019
Основи фізіології та гігієни харчування. Підручник затверджений МОН України. Зубар Н. М. Центр учбової літератури
Код товару:
159520
250 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159520
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Зубар Н. М.
ISBN:
978-611-01-0994-9
Кількість сторінок:
330
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110109949
Рік:
2017
Охорона праці в галузі (харчові технології). Підручник. О. В. Войналович, Є. І. Марчишина. Центр учбової літератури
Код товару:
159533
990 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159533
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
О. В. Войналович, Є. І. Марчишина
ISBN:
978-611-01-1228-4
Кількість сторінок:
582
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110112284
Рік:
2019
Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв. Підручник затверджений МОН України. Поперечний А. М. Центр учбової літератури
Код товару:
159407
470 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159407
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Поперечний А. М.
ISBN:
978-611-01-0336-7
Кількість сторінок:
312
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110103367
Рік:
2012
Менеджмент та маркетинг в громадському харчуванні. Тлумачний словник. Словник. Ковальчук Т. І. Центр учбової літератури
Код товару:
159313
200 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159313
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Ковальчук Т. І.
ISBN:
978-966-364-593-3
Кількість сторінок:
208
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9789663645933
Рік:
2019
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник затверджений МОН України. Товажнянський Л. Л. Центр учбової літератури
Код товару:
159039
850 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159039
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Товажнянський Л. Л.
ISBN:
978-611-01-0208-7
Кількість сторінок:
832
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110102087
Рік:
2019
Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс Навчальний поcібник. Назаренко Л. О. Центр учбової літератури
Код товару:
159082
380 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159082
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Назаренко Л. О.
ISBN:
978-617-673-290-7
Кількість сторінок:
250
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786176732907
Рік:
2014
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) Навчальний поcібник. Назаренко Л. О. Центр учбової літератури
Код товару:
159016
240 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159016
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Назаренко Л. О.
ISBN:
978-611-01-1016-7
Кількість сторінок:
320
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110110167
Рік:
2017
Експертиза товарів: слайд-курс. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Назаренко Л. О. Центр учбової літератури
Код товару:
159017
280 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159017
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Назаренко Л. О.
ISBN:
978-611-01-1154-6
Кількість сторінок:
312
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786110111546
Рік:
2018
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. Заплетніков І. М. Центр учбової літератури
Код товару:
159018
300 грн.
Купити
На складі:
Постачальника
Код товару:
159018
Видавництво:
Центр учбової літератури
Автор:
Заплетніков І. М.
ISBN:
978-617-673-054-5
Кількість сторінок:
344
Обкладинка:
М'яка
Виробник:
Україна
EAN:
9786176730545
Рік:
2019
Сортувати за: найменуванням (
зростання
/
убувши
), ціною (
зростання
/
убувши
), рейтингом (
зростання
/
убувши
)
Йде додавання товару до кошика...
×
Авторизація
Логін
Пароль
Увійти
Реєстрація
Мій пароль?