Корзина:
0
Одиссей
Главная
Новости
О магазине
FAQ
Поставщикам
Контакты
Язык
Укр
Рус
Англ
Авторизация
Корзина:
0
(066)459-01-41
(067)440-97-59
(093)720-91-82
manager@odissey.kiev.ua
Skype: odisseyshop
Одиссей
книжный интернет-магазин
Найти
Найти
Каталог
Каталог
- НОВИНКИ -
Бестселери
Бізнес-література
Дитяча література. Книги для батьків
Довідкова література. Енциклопедії
Іграшки
Іноземні мови
Набори для творчості
Науково-популярна література
Нехудожня література
Оселя. Побут. Дозвілля
Подарункові видання
Подарункові пакети та упаковка
Путівники. Книги з туризму
Розвиваючі ігри для дітей
Сувенірна продукція
Учбова література
Гуманітарні науки
Економіка. Економічні науки
Комп'ютерна література
Медицина
Образотворче мистецтво
Право. Юридичні науки
Прикладні науки. Техніка
Автотранспорт
Безпека життєдіяльності
Транспорт. Автомобілі
Інші галузі промисловості
Матеріалознавство
Машинобудування
Нанотехнології
Харчова промисловість та громадське харчування
Громадське харчування
Загальні питання харчової промисловості
Процеси та апарати харчових виробництв
Технологія виробництва та переробки продукції
Радіотехніка та електроніка
Сільське господарство та ветеринарія
Будівництво
Електротехніка та енергетика
Природні науки. Математика
Психологія
Суспільні науки
Шкільна література
Фільми на DVD
Художня література
Видавництва, серії
FOREIGN BOOKS
Авторизація
Авторизація
Логин
Пароль
Войти
Регистрация
|
Мой пароль?
Подарочная упаковка для книг
Подберём, упакуем, отправим!
Технологія виробництва та переробки продукції
Главная
Учбова література
Прикладні науки. Техніка
Харчова промисловість та громадське харчування
Технологія виробництва та переробки продукції
Сортировать по: наименованию (
возр
/
убыв
), цене (
возр
/
убыв
), рейтингу (
возр
/
убыв
)
Энциклопедия пекаря: современные технологии и нормативы. Романов А. С. Ресторанные ведомости
Код товара:
93841
622 грн.
Купить
На складе:
Поставщика
Код товара:
93841
Год:
2020
Издательство:
Ресторанные ведомости
Кол-во страниц:
376 (Офсет)
Коментар:
отгрузка сегодня
Обложка:
Мягкий переплет
Автор:
Романов А.С.
ISBN:
978-5-6040953-0-0
Кількість сторінок:
376 (Офсет)
Формат:
230x155x20 мм
Обкладинка:
Мягкий переплет
EAN:
9785604095300
Кодекс Алиментариус. Пищевые продукты, полученные методом современной биотехнологии. ВМ
Код товара:
8033
72 грн.
Купить
На складе:
Поставщика
Код товара:
8033
Год:
2007
Издательство:
Весь мир
Коментар:
отгрузка сегодня
Обложка:
Мягкая обложка
ISBN:
978-0-00-851340-0
Обкладинка:
Мягкая обложка
EAN:
9780008513405
Кодекс Алиментариус. Переработанные фрукты и овощи
Код товара:
8809
144 грн.
Купить
На складе:
Поставщика
Код товара:
8809
Год:
2007
Издательство:
Весь мир
Коментар:
отгрузка сегодня
Обложка:
Мягкая обложка
Автор:
Кодекс Алиментариус
ISBN:
978-5-7777-0418-4
Обкладинка:
Мягкая обложка
EAN:
9785777704184
Состав: Как нас обманывают производители продуктов питания. Эвершед Р, Темпл Н. Альпина Паблишер
Код товара:
61760
278 грн.
Купить
На складе:
Поставщика
Код товара:
61760
Год:
2017
Издательство:
Альпина Паблишер
Кол-во страниц:
392 (Мелованная)
Коментар:
отгрузка сегодня
Обложка:
Твердый переплет
Автор:
Эвершед Р, Темпл Н.
ISBN:
978-5-9614-5847-3
Кількість сторінок:
392 (Мелованная)
Формат:
145x215 мм (60х90 1/16)
Обкладинка:
Твердый переплет
EAN:
9785961458473
Технология хлебопекарного производства: Сырье и материалы. 4-е изд., стер
Код товара:
5639700
215 грн.
Купить
На складе:
Поставщика
Код товара:
5639700
Автор:
Мармузова Л.В.
ISBN:
978-5-4468-0163-3
Кількість сторінок:
288
Серія:
Начальное профессиональное образование
Обкладинка:
Пер
EAN:
9785446801633
Сортировать по: наименованию (
возр
/
убыв
), цене (
возр
/
убыв
), рейтингу (
возр
/
убыв
)
Идет добавление товара в корзину...
×
Авторизация
Логин
Пароль
Войти
Регистрация
Мой пароль?