Технологія виробництва та переробки продукції

Сортувати за: найменуванням (зростання/убувши), ціною (зростання/убувши), рейтингом (зростання/убувши)

Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів. Іван Сирохман, Тетяна Лозова. Центр учбової літератури
Код товару: 164237
921 грн.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів. Іван Сирохман, Тетяна Лозова. Центр учбової літератури

Кодекс Алиментариус. Пищевые продукты, полученные методом современной биотехнологии.
Код товару: 8033
72 грн.
Кодекс Алиментариус. Пищевые продукты, полученные методом современной биотехнологии.

Кодекс Алиментариус. Переработанные фрукты и овощи
Код товару: 8809
160 грн.

Сортувати за: найменуванням (зростання/убувши), ціною (зростання/убувши), рейтингом (зростання/убувши)