Технологія виробництва та переробки продукції

Сортувати за: найменуванням (зростання/убувши), ціною (зростання/убувши), рейтингом (зростання/убувши)

Книга: Енциклопедія пекаря: сучасні технології та нормативи. Романов А. С. Ресторані відомості
Код товару: 93841
622 грн.
Книга: Енциклопедія пекаря: сучасні технології та нормативи. Романов А. С. Ресторані відомості

Книга: Кодекс Аліментаріус. Харчові продукти, одержані методом сучасної біотехнології. ВМ
Код товару: 8033
72 грн.
Книга: Кодекс Аліментаріус. Харчові продукти, одержані методом сучасної біотехнології. ВМ

Книга: Кодекс Аліментаріус. Перероблені фрукти та овочі
Код товару: 8809
144 грн.

Сортувати за: найменуванням (зростання/убувши), ціною (зростання/убувши), рейтингом (зростання/убувши)