Одиссей +380444960470

Біблія і логіка. Основи правильного мислення. Сергій Головін. Книгоноша


Оцінити:
Сутність Бога - вища за можливості людського сприйняття. Але це не означає, що люди не здатні й не повинні пізнавати Божу істину. Писання вказує мету, до якої потрібно прагнути кожному християнинові - "пізнати Христову любов" (Ефесян 3:19): не просто почути, пережити або відчути, а саме "пізнати". На жаль, нерідко пізнання Божого Слова підміняється довільними богословськими ідеями його тлумачів. Тому завжди зберігається необхідність стверджувати та обґрунтовувати біблійні принципи логіки. Завдання книги Сергія Головіна - звернути увагу читачів на те справжнє місце, що його має посідати логіка в пізнанні волі Божої, та попередити про небезпечні крайнощі як легковажність премудрістю Божою, так і возвеличення мудрості людської. Книга буде корисна всім, хто цікавиться питаннями християнського світогляду.

Контакти
Ви можете надіслати нам запит електронною поштою
  Очистити

Пока никто не оставлял комментарии! Будьте первыми!


Новинки!
Біблія і логіка. Основи правильного мислення. Сергій Головін. Книгоноша підібрати та придбати за відмінною ціною в книжковому інтернет магазині odissey.kiev.ua з швидкою доставкою по Києву. Напишіть нашому фахівцеві у книжковому інтернет магазині odissey.kiev.ua і ми організуємо поставку у Кропивницький, Херсон, Вінниця та інші міста. Книги по рубриках: Новинки категорії, Універсальні словники та енциклопедії, Художня література або інший аналог якісних виробів від виробника, зручно підібрати та придбати з багатого асортименту продукції. Спеціальна пропозиція купити Біблія і логіка. Основи правильного мислення. Сергій Головін. Книгоноша на сайті Одіссей або за номером (067) 440 97 59.